Frokostordning

Frokosten er et dagligt højdepunkt for mange ansatte. Det er her det sociale og sammenholdet i virksomheden styrkes, samtidig med alle får tanket ny og god energi til resten af arbejdsdagen. Ved at vælge en frokostordning fra LIDO Catering, slipper de ansatte for bøvlet med at lave madpakker og virksomheden slipper for, at de ansatte spilder unødig tid og ressourcer ved at rende rundt i byen efter mad, som i mange tilfælde giver dårlig energi i stedet for et mættende energiboost af sunde og gode råvarer. Økonomisk er det også en fordel, da alle kender budgettet og ved, hvad den enkelte skal betale, og hvad der er dækket af arbejdspladsen.

Vi tilbyder frokostordninger leveret til virksomheder i og omkring Vejle, og vi har selvfølgelig flere forskellige menuer at vælge mellem.

Se eksempler herunder: 

Menu 1 - kr. 49,- pr. kuvert
Hovedret med årstidens salat og hjemmelavet dressing. Inkl. blandet brød og smør.

Menu 2 - kr. 49,- pr. kuvert
Lun ret med årstidens salat og hjemmelavet dressing. 
To slags pålæg med tilbehør eller én slags pålæg med tilbehør og én hjemmelavet pålægssalat.
Inkl. blandet brød og smør.

Til menuerne kan der tilvælges enten ost, frugt eller kage for kr. 5,- pr. kuvert.

Ønskes 100% økologi, er det også en mulighed fra kr. 59,- pr. kuvert.
 
 
Her et eksempel på en uge menu:

Mandag
Kalkunbryst med flødeost - petit kartofler og aioli
Dyrelægens natmad med sky og råløg
Hamburgerryg med italiensk salat
Skinkesalat
Salat-broccoli-rosiner-rå løg-agurk-tomater

Tirsdag
Græskfarsbrød med tzatziki og kartofler
Kyllingepølse med may tomat og agurk
Rullepølse med sky
Torskerogn med remoulade og citron
Salat-ærter-majs-gulerødder-kikærter-solsikkekerner

Onsdag
Spicy tomatsuppe med suppehorn
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Kødpølse med may tomat og agurk
Æggesalat
Hjertesalat-brødcoutoner-tomat-mini majs-agurk-peberfrugter

Torsdag
Byg selv okse burger
Spegepølse med remoulade og ristede løg
Serranoskinke med syltede tomater
Paté med drueagurker
Spinat-oliven-feta-blomkål-pasta-ærter

Fredag
Boller i karry med ris
Chorizopølse med pesto
Skinke med røræg og tomater
Hønsesalat
Råkostsalat med rosiner og solsikkekerner